Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 Sop Mod Pernament

Croopek69

Czy uważasz że to dobry pomysł?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e to dobry pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O lol ile on ma kasy odpaliłby cos xD

Moim zdaniem to niedobry pomysł pomyśl jeden renewal za ponad 1000 nx a ten ma zamiar kupić 500 ile byś miał permów za to napewno byś sie lepiej z tym czuł niż z sopmodem ale to jego sprawa ja na jego miejscu bym kupil kazdy typ broni na perma ;)

A przynajmniej snajperke i SMG

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmm, jeśli już ma te 500 renewali to na pewno tak, SOPMOD na perma to by było coś. Sam bym na pewno tylu renewali nie kupił, szkoda by mi było kasy, inne bronie są wystarczająco dobre by je ogarnąć i nimi kosić.

Bywalec
Opublikowano

LOL To ja :D

Sopmod na perma!

Plus około 10 nowych permów :D <mam 6>

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Pomysł może i dobry jak się ma kase na rozwałke :]

Ale ja bym za taką kasę kupił o wiele lepszych i przydatniejszych rzeczy :)

sygnayr.png
Bywalec
Opublikowano

To ty byś kupił, a ja jestem Pba i robię głupie rzeczy ;x

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

To ty byś kupił, a ja jestem Pba i robię głupie rzeczy ;x

hahahah jak robisz głupie rzeczy to givtnij mi jakiegoś perma ^_^ ^_^ ewentualnie 2 :DxD

ale naprawdę przelicz sobie ile na to wydasz i ile kupiłbyś za to innych rzeczy :) może tak recon vest na perma ?

bardziej się przyda albo bandamka jeśli nie używasz speca :) ja bym kupił po 1 permie z każdego rodzaju ;)

albo Recon Vesta na perma :P

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

tak, tak

Pba jesteś chyba idiotą i wydaje mi się że nie masz życia prywatnego

500k nx = 500 Euro za taką kwote można ogarnąć niezłą impreze lub sobie coś kupić (mój kolega by powiedział: "o kurwa ile palenia!") a nie jak idiota wydać na grę

dla mnie wydajesz się osobą której nikt nie lubi :>

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Bywalec
Opublikowano

A ja siedze na kompie tylko w weekendy ;]

Teraz rzadko co jestem na kompie :P

Palę, piję, imprezuje, uprawiam seks.

Nie jestem no-lifem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Co ja mogę powiedzieć SOP MOD super broń :)

(Aktualnie pracuje nad zamianą M16A3 na SopModa <3)

500 Renewali ??

Hmm...to sporo naprawdę...jak dorwiesz inne bronie..

To sporo bd miał permów.

I to spokojnie.

No ale na serio ile zł wydałeś ??

PS.

A ja siedze na kompie tylko w weekendy ;]

Teraz rzadko co jestem na kompie

Palę, piję, imprezuje, uprawiam seks.

Nie jestem no-lifem

Mistrzu tak zapytam ile masz latek xD ??

Hahaha ale ironia 2 maxów :D

Nie mylić xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Te pieniądze co ty kolego topisz w tą grę wolał bym przeznaczyć na coś co mi się w życiu przyda ..

Co ci da specjalista w ca? Chleb.pracę ? Zapomnij.

9368_gold.png

Opublikowano

To jego pieniądze jest świadomy co robi..

Moim zdaniem nie opłaca sie w ciul bo to kupa nx i nie wiadomo czy zrobisz go na perma a mozesz kupić pare permów i miec pewnych a z 3 permy więcej np. podniosą wartość konta niż sopmod.

Sopmod to taki " Rarytas " którego zdobycie na perma jest prawie nie możliwie.

Nie chce ingerować w twoje życie rozumiem wydać kase na CA jakiegoś perma kupić ale bez przesady...

Przemyśl to 5 razy jak masz tyle pieniedzy kup sobie np lepszy sprzęt konsole albo komus spraw prezent ^.-

Albo kup sobie pare permow ale bez kitu O_o masz grade Gold to już o czymś swiadczy..

Opublikowano

Po co kupować tyle broi na perma szkoda kasy, przecież chyba nikt z was w ta grę nie będzie grać do usranej śmierci, prawda ?

76561198090890807.png

Opublikowano

Pewnie ma nadzianych rodziców i tyle.Za tą ilośc NX wolałbym kupić jakiegoś perma.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

przecie3ż 500euro to 2250 zł! JEzu człowieku czy ty sie dobrze czujesz?? Dla mnie szczyt głuppoty to kupić 5000 nx za 25 zł! Jezu ...

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

A ja obstawiam że nawet 500 renewali ci nie da 3600 dni chyba ze bedziesz farcił.więc jak masz wydać tyle kasy i nie być pewnym nawet 1 perma to pozdro przemyśl to bo jak kolega u góry pisze ze to 2250 zł to za to masz nowy komputer.

Opublikowano

Nie krytykujcie go, że jest NX Kid. Ma pieniądze to niech wydaje na co chce. Jeśli mu się dobrze gra Sopmodem to niech go przedłuża, osobiście mój kolega przedłużył M417 SB na perma renewalami, a mówiąc tak po co mu 10 permów? Jak i tak nie będzie wszystkimi grał.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy pisza , ze jest nxkidem ... To jego sprawa na co wyda kase i to on decyduje o tym czy mu sie oplaca czy nie .. A po co mu tyle permow masz taki plecak z tyloma slotami ? No nie wiec wszystkimi nie bedzie gral . A Sopmod jest naprawde warty przedluzania nawet tymi 500 renewalami .. Bron po prostu kosa xD . Jego sprawa i nie piszcie , ze jest nxkidem . I jeszcze mowicie , ze ma bogatych rodzicow 0.0 . Skad to wiesz ? Moze sam zarabia ? Nikt tego nie wie wiec nie osadzajcie .. Ale sie rozpisalem ;p . I sorka za brak polskich znakow :)

Bywalec
Opublikowano

Chcę mieć jak najwięcej permów.

Co do kasy moja sprawa.

Mam bogatą rodzinę.

Aktualnie permów mam 6 a jutro jak się uda to 7.

Chcę mieć SOPa na perma i może jeśli się z SOPem uda to M14 EBR

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

No to życzymy powodzenia.. Ale pamiętaj, żebyś nie przesiedział, może i to twoje pieniądze, ale pamiętaj może przyjść choroba albo jakaś inna przykra sprawa i pieniędzy nie będzie, moim skromnym zdaniem to nie za dobry pomysł, ale i tak nadal uważam, że jest SZALONY! :D

Ale rób co chcesz :)

Bywalec
Opublikowano

Mam pytanie.

jak myślicie lepiej kupić 500 renewali ( i mieć dużą szansę na 3600 dni ) czy kupować 100 i mieć nadzieję że przedłużę na 999 dni czyli pernament

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.

jak myślicie lepiej kupić 500 renewali ( i mieć dużą szansę na 3600 dni ) czy kupować 100 i mieć nadzieję że przedłużę na 999 dni czyli pernament

Jak już szalejesz kup 100 i sporoboj moze jednak sie uda na perm i zostanie kaska na coś innego ;) Zawsze mozesz dokupic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...